Интересни премиери по каналите на FilmBox тази седмица

Премиера на каналите на filmbox

„Децата на сестра ми сами вкъщи“ и „Търсачът на съкровища Тимбър“ с премиера.

Тази седмица зрителите могат да се насладят на две семейни комедии – „Децата на сестра ми сами вкъщи“ и „Търсачът на съкровища Тимбър“. Първият филм ще бъде излъчен във вторник в 14:55 ч. по FilmBox Plus, а вторият ще предложи на публиката доза уикенд забавление в неделя от 15:30 ч. по FilmBox Extra HD.

„Децата на сестра ми сами вкъщи“ е датски семеен филм, разказващ историята на Ерик (Питър Мигинд), който трябва да се грижи за непослушните деца на сестра си, докато тя е на почивка. Под грижите на чичо Ерик, Джен и Майкъл случайно катастрофират със спортната кола на баща си. За да съберат пари за ремонта, преди родителите им да се върнат, децата убеждават чичо си да превърнат дома им в хотел. Те посрещат гости от Дания, Япония и дори подозрителни типове от Източна Европа. Децата и чичо им трябва да вложат цялата си енергия, за да съберат парите и да защитят дома си. Гледайте комедийния филм във вторник от 14:55 ч. по FilmBox Plus.

„Търсачът на съкровища Тимбър“ е филм за Майки Джоунс (Дж. Д. Хоп), неговото семейство и тяхното любящо говорещо куче Тимбър. Енергичният домашен любимец се появява на прага на семейното им ранчо в Монтана точно когато имат нужда от него. Семейството на Майки е на път да загуби ранчото си заради местния злодей Каспър Стоунъул (Сюел Уитни), но се оказва, че Тимбър разполага с ключова улика, която може да ги отведе до погребано съкровище, което всички смятат, че е само мит. Тази неделя превключете на FilmBox Extra HD и проследете приключението, в което се впуска семейството, за да спаси дома си, от 15:30 ч.