Уикенд, наситен с екшън и комедия в ефира на FilmBox

екшън филми и комедия в ефира

Този уикенд зрителите на FilmBox ще могат да се насладят на два популярни филма – „Пазителите на фара“ (The Lightkeepers) и „Изкуството на войната“ (Art of War). Първият филм ще бъде излъчен в събота (15 февруари) в 22:00 ч. по FilmBox Extra HD, а вторият – в неделя (16 февруари) от 22:00 ч. по FilmBox.

„Пазителите на фара“ е филм, пресъздаващ 1912 г. в Кейп Код и разказващ историята на пазителя на фара – Баском (Ричард Драйфус), който няма никакво желание да общува с жени. Когато асистентът му Бени (Брус Дерн) напуска внезапно, защото вече не може да понася лошото му настроение, Баском остава да управлява къщата сам. Спокойният му живот е нарушен, когато две атрактивни жени се преместват в близката до него вила за лятото. Публиката може да гледа комедията тази събота от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD.

„Изкуството на войната“ разказва историята на Нийл Шоу (Уесли Снайпс), агент от тайния отряд за мръсни операции на ООН, използващ шпионаж и съмнителни тактики за осигуряване на мир и сътрудничество. След поредица от събития, като пристигането на контейнер, пълен с мъртви виетнамски бежанци и убийството на китайския посланик, точно Шоу е обвинен за престъпленията. Наситеният с екшън филм може да бъде гледан от зрителите в неделя от 22:00 ч. по FilmBox.