Как мога да бъда повече на открито с децата си?

kak moga da byda na otkrito s decata


Решили сте, че искате да сте повече на открито с децата си. Какви са някои от начините, по които можете да започнете?

Поставете си за цел да излезете навън за 1000 часа

Извеждането на децата ви на открито е добре за тях. Не само им дава чист въздух, но и им позволява да се отпуснат и да си починат. Това им помага да бъдат активни и спортни. Намерете площадка с пързалки и ги пуснете на воля да се забавляват, тичат и играят.

1000 часа навън е амбициозна цел. Но предизвикателството е постижимо. Всъщност има безплатен инструмент за проследяване, който ще ви позволи да измерите и начертаете напредъка си в извеждането на семейството ви на открито по-често.

Въпреки че може да не успеете да откъснете децата си от екраните, все пак можете да ги изведете навън и да ги оставите да изпитат чудесата на природата. Проста дейност като тичане по рекичка, може да бъде забавен начин да научите повече за местната среда.

Насърчавайте децата да изучават природата и да играят в градината

Ако искате децата ви да научат повече за природата и да играят в градината, трябва да ги оставите да изследват естествения свят. След това, когато пораснат, те ще се научат да ценят и да се грижат за света на природата.

Децата се нуждаят от време навън, за да растат силни и здрави. Те също така, се нуждаят и от приключения и чудеса. За щастие има много дейности, които можете да правите с тях, за да ги заинтересувате да играят в градината.

За разлика от много други образователни дейности, възможно е да се забавлявате и да учите едновременно. Например, можете да направите природен колаж от цветята във вашата градина. Или можете да преброите комплекти листа на лоза.

Ползите от прекарването на време сред природата са огромни. Децата развиват своето любопитство, научават се да бъдат по-осъзнати, стават по-креативни и по-издръжливи.

Организирайте семейни партита в задния двор

Ако сте на пазар за вечер на семейно забавление, може да помислите за едно от тези вечери в задния двор. Не само ще имате една интересна вечер с децата си, но и ще имате множество дейности, от които да избирате. Някои от по-популярните включват игра на билярд, игра на фризби, голф и други.

С толкова много дейности, от които да избирате, вие със сигурност ще се забавлявате. За да завършите вечерта, добра идея би било да имате няколко различни теми, за да поддържате нещата подскачащи.