Подходящ стайлинг за офиса и вечерта

В тази публикация ще обсъдим, които да подходящите дрехи за офиса, които могат да се носят на вечерна разходка.

Отивате на културно събитие или парти веднага след работа и нямате време да си смените дрехите? Вижте тези съвети и с минимални усилия може да превърнете официалното облекло във вечерно облекло.

Модерната жена трябва да поддържа всичко. Например да посетите театъра в пълен парад, да работите в офиса в продължение на 8 часа и да не се налага да минавате във вкъщи, за да смените дрехите си. Изберете дрехите, които ще бъдат подходящи по време на работа.

Изберете пола

Дължината на midi с редки изключения е единствената приемлива възможност за офиса. Ако след работа отидете на вечерно събитие, заместете познатата пола тип “молив” с по-свежа и по-женствена пола.

Офис вечерно облекло

Независимо от факта, че сивият цвят може да изглежда скучен, в този образ няма скука. Всичко това благодарение на блузата в ментов цвят и снежнобели обувки и блейзър.

Бермуди или кюлоти, вместо класическите панталони:

Друга възможност е да направите бизнес визията по-малко сериозна и да адаптирате към спокойната вечерна обстановка – да замените класическите широки панталони с шорти.

Офис облекло вечерно облекло

Твоята любов към късометража не е взаимна и ти се притесняваш, че краката ти не са съвършени? Изберете продълговати модели.

Панталони с ярки цветове

Необходимо е само да промените цвета на костюма с по-семпли панталони, а така и познатият силует ще играе по нов начин.

Обърнете внимание на модерното излъчване. Вместо шлифер за бизнеса, изберете блейзер с къс ръкав.

Визията ви успешно може да се допълва с ярка и голяма огърлица. Този костюм е подходящ както за бизнес, така и за вечерния ви аутфит

Чанта с печат

Вариации по темата на предходната визия са асиметрично изрязване на якето. Акцентите падат на активен печат на материала на дамската чанта, както и обувки, шал и чанта в ярко-синьо.

Класическа блуза с необичаен декор

Адаптирайте бялата офис блуза за вечерта с помощта на умерен декор от дантели. Прегърнете в сладка елегантна блузка. Този трик ще ви помогне да не изглеждате прекалено претенциозни през деня и не твърде строги на бизнес вечер.