Най-желаните ухания от зимни парфюми този сезон

ухания от зимни парфюми

Зимния сезон е идеален за изпробване на нов парфюм по много причини. През студените дни ароматните вещества и сенции се изпаряват по-бавно и по този начин може да се насладите на по-дълготраен аромат от вашия нов парфюм. Отделно има цяла теория, според която в различните сезони може да наблегнете на различен тип аромати.

Кои са подходящите аромати и парфюми за зимата?

За разлика от лятото и пролетта, когато се ползват повече ефирни и морски ухания, то през зимата може на наблегнете на по-тежките аромати със зимна нотка. Тези ухания може да включват аромати на смоли, екзотична дървесина, подправки, опушени аромати и нотки на канела и ванилия, които ни напомнят за запалена камина, Коледни подаръци, богата трапеза и семеен уют. В тази статия ще ви направим съпричастни с нашето изследване и предложение за най-подходящите зимни парфюми на сезон есен-зима 2019.

Carolina Herrera 212 Ice 2010

Carolina Herrera лансира 212 Ice 2010 нейната лятна лимитирана версия на Carolina Herrera 212 Men.
212 Men Ice 2010 – мъжествен аромат с характер. Черен пипер подпалва зимните свежи нотки докато всичко завърши с лека дървесна следа. В опаковки от 100 мл EDT.
212 Ice 2010 – деликатен и изключително женствен аромат. Свежи цитрусови нотки и букет от цветя обграждат аромата. 60 мл EDT.
Двата парфюма от колекцията Carolina Herrera 212 Ice 2010 вече са излезли и са изключителни находки и много добре стоящи като парфюми за зимата.

Adidas Pure Game

Adidas пусна в продажба мъжки парфюм Pure Game. Този парфюм бе първоначално пуснат в продажба през началото на тази година като ограничена колекция специално за Световното, а сега е включен към обикновените модели. Нотките на Pure Game са грейпфурт, босилек, мандарина, лавандула, босилек и пачули. Adidas Pure Game може да бъде намерен в опаковки от 50 мл EDT.

Azzaro Duo

Azzaro ще лансира Azzaro Duo, нов сет от мъжки и дамски парфюм през Януари на 2011. Таг лайнът на новата продукция е „любовта е скъпоценна“. Duo е наследник на Azzaro Twin от 2009, който отновно включва мъжки и дамски аромат.
Дамски парфюм Azzaro Duo (в златна опаковка) – плодов ориентал с нотки на грейпфурт, ябълка, ванилия, орхидея, пачули и мускус.
Мъжки парфюм Azzaro Duo (в бяла опаковка) – дървесен ориентал с нотки на хвойна, грейпфурт, тонково зърно, ветивер и мускус.
Двата парфюма от колекцията Azzaro Duo ще могат да бъдат намерен в опаковки от 30 и 50 мл.

Kenzo L’Eau de Kenzo Amour

Kenzo ще пусне в продажба през Януари L’Eau de Kenzo Amour – нов лимитиран дамски парфюм за зимата. Този свеж, флорално-мускусов аромат с вариация на парфюма от 2006 – Kenzo Amour.
L’Eau de Kenzo Amour е създаден от парфюмера Оливър Кресп. Нотките включват кисел портокал, бергамот,чай, иланг-иланг, божур, ванилия и бял мускус.
Kenzo L’Eau de Kenzo Amour ще може да бъде намерен в опаковки от 70 мл EDT.

Очаквайте и други аромати подходящи за зимни парфюми през този сезон.