Каква спортна екипировка да изберем

Каква спортна екипировка да изберем

В днешно време пазара е залят от спортни стоки. Но как да изберем правилната екипировка за нас и нашия спорт, така че да бъдем сигурни в себе си, да имаме нужното удобство и комфорт? А защо не и да спестим пари като не купуваме излишно.

Нека започнем с най-комерсиалните спортове като футбол. За него са ни нужни спортни дрехи – горнище и долнище. Разбира се трябва да са с цветовете на целия отбор, защото е колективен спорт. Ако ритате на трева ще Ви трябват бутонки, а ако сте любител, който играе на твърда повърхност ще свършат работа и обикновени маратонки за спорт. Ако сте любител на бойните спортове то не жалете пари за екипировка, защото може да попаднете на менте артикули, които да навредят на здравето Ви.

В спортните зали, фитнесите на закрито и открито ще забележите, че една от най-използваните спортни екипировки е дамския и мъжкия клин. Могат да се носят както за спорт и фитнес, така и в комбинация с рокли, блузи и високи обувки. Ето няколко варианти как да носите любимите Ви дамски клинове. Когато тренирате във фитнеса залагайте на по-тъмни и изчистени нюанси, защото по-лесно се подържат и не бият толкова на очи. Когато тренирате на открито е хубаво да имат цветни, светлоотразителни ленти, които помагат да се забелязвате по-лесно от други трениращи или моторни превозни средства. Дамските клинове могат да се съчетават с почти всичко. С бухнала къса пола тип принцеса или с туника са идеални варианти. Предлагат се и в различни дължини – до бедрата, под коляното или цял клин до глезените. В зависимост от атмосферните условия и спорта, който упражнявате може да изберете подходящ размер.