Къде да купя евтини маркови парфюми?

kyde da kupya evtini markovi parfumi

Парфюмите представляват своеобразна магическа смес от есенции и ароматни вещества, които осъществяват дълбока връзка с човешката душа. Те са способни да изразяват идеи, да ни пренасят на далечни места, да вдъхновяват желание и съблазън, да проявяват нашата личност и настроения, но най-вече ни позволяват да събуждаме дълбоки спомени. Експертите по човешко поведение смятат, че самочувствието, сигурността и увереността са по-високи при хората, които са склонни да носят парфюм.
Затова, ако все още не знаете какъв е идеалният ви аромат, препоръчваме ви да потърсите подходящия за вас.

В тази статия можете да следвате пътеката, която ще ви отведе до намирането на аромата, който ще определи живота ви, чрез поредица от препоръки и любопитни факти, които трябва да знаете за парфюмите. Независимо дали търсите дамски или мъжки парфюми. Не се замисляйте, добавете характер и свежест към образа си, без да се притеснявате за цената, ще ви кажем къде да си купите евтини оригинални парфюми, които търсите.

Произходът на употребата на парфюма е също толкова загадъчен, колкото и неговото въздействие.Съществуват хиляди истории, които го представят като дар от боговете на Олимп или като еликсир, който е придружавал погребалните ритуали на древните фараони на загадъчния Египет. Употребата на добър парфюм е от значение за историята на човечеството и е увековечена във фрази като „Коко Шанел или богинята на красотата“ на поета Пол Валери и съблазнителния навик на Марилин Монро.

Къде да купя оригинални и евтини парфюм и одеколони?

Продажбата на козметични продукти, особено на парфюми, винаги е била на челно място във всички проучвания и е един от най-привилегированите сектори на електронната търговия. Онлайн магазините предлагат голям брой възможности, така че да можете да купувате по-евтини оригинални одеколони и парфюми без големи неудобства, като алтернатива, която ви позволява да спестите време и пари, като вземете продукта в уюта на вашия дом. Dolce.bg е онлайн парфюмерия, от която можете да закупите оригинални дамски, мъжки и детски парфюми на най-известните световни марки.

А това са някои от алтернативите на одеколони и парфюми, които магазина предлага:

Парфюми за мъже

Имат на разположение богата гама от парфюми и одеколони за мъже от различни марки за да можете да откриете този, който отговаря на вашата индивидуалност.

ДАМСКИ ПАРФЮМИ

За жени. Парфюмът е синоним на еротика и женска чувственост, няма нищо по-възвишено от това да се наслаждаваш на изяществото на приятен аромат, затова в каталога ни има различни продукти, вдъхновени от женския аромат.

ВИДОВЕ ПАРФЮМИ

Парфюмите могат да бъдат класифицирани според техния състав, като се отчита степента на интензивност на аромата, който притежават. Сигурно ви е трудно да различите парфюм от одеколон, но това вече няма да е проблем! В този линк можете да намерите много оригинални одеколони и парфюми много по-евтино, отколкото в други онлайн магазини, които са описани в следващия раздел:

Eau de Cologne (EDC) – вода за одеколон
Това е най-лекият ароматен състав, който съдържа между 6 и 8 % ароматна есенция. Благодарение на състава си той е краткотраен (около 3 часа), което го прави идеален за периоди от годината с високи нива на топлина.

Тоалетна вода (EDT) eau de toilette
Това са одеколони, които, въпреки че се използват като освежители на кожата поради високото си съдържание на алкохол, са краткотрайни, издържат малко повече от 4 часа. Концентрацията на есенцията на този аромат е с чистота от 8 до 15 %.

Eau de Parfum (EDP)
Това е най-икономичният вариант на парфюмите, чиято концентрация варира между 15 и 20% от есенцията на аромата.