Уникални Spa маски от професионална козметика

спа маски за красива кожа

Свежест и подхранване – едни от основните грижи, за красива кожа. Спа маските на професионална козметика Jean d’Arcel съдържат активни съставки, които повишават еластичността и здравината на кожата. Подбрани са специални съставки, като червената боровинка, които имат антиоксидантно и антибактериално свойство.

Спа маските са незабравимо блаженство за сетивата и релакс за кожата.

Спа маска с червена боровинка

Нежна и хидратираща маска, с аромат на сладки боровинки. Хидратира, омекотява и прави кожата еластична. Съдържа естествен слънцезащитен фактор. Използваните комплексни съставки са: про – ендорфин, макадамия, скуалан и масло от шеа. Подсилва клетките и ги регенерира. Уморената кожа, отново е свежа и сияйна. Нанася се върху шията и деколтето, оставя се да действа 15- 20 минути и се отстранява с влажен компрес.

Спа маска винотерапия

Предназначена за склонна към озмазняване кожа. Матира успешно и носи фин аромат на хубаво червено вино. Съдържа още екстракт от розмарин, който действа бактероцидно и антиоксидантно, екстракт от маслина и масло от семена на грозде и слънчогледово масло.
Активно подхранва кожата и има регулативно действие върху омазняването. Омекотява, матира и има противовъзпалителен ефект. Кожата ви е гладка, фина и хидратирана. Използва се по същия начин , както маската с червена боровинка. Използвайте два пъти седмично.

Поглезете своята кожа с професионалните продукти на марката.